TOEFL Listening 

بخش شنیداری دومین بخش آزمون تافل است. بخش شنیداری آزمون تافل توانایی داوطلب را در درک مکالمات انگلیسی ارزیابی می‌کند. این بخش بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه طول می کشد و در آن ۶ یا ۹ لیسنینگ به همراه ۳۴ تا ۵۱ سوال وجود دارد که به صورت متوسط 60 ثانیه برای پاسخگویی به هر سوال وقت هست.

لیسنینگ ها از چند مکالمه و سخنرانی تشکیل شده و سوالات مطرح شده برای هریک از این مکالمه ها و سخنرانی ها می تواند چندین حالت (از استنتاج تا جزئیات) داشته باشند.

هر چند لهجه غالب در بخش لیسنینگ آزمون TOEFL لهجه آمریکایی است، اما شما باید حتما خودتان را برای شنیدن کمی از لهجه های دیگر هم آماده کنید.

داوطلب بعد از پاسخگویی به هریک از سوالات و آغاز سوال بعدی، به هیچ عنوان حق برگشت به سوالات قبلی و تصحیح آنها رو نداشته، پس باید نهایت دقت خودش رو در همان مرتبه اول به کار بگیرد.

 

ساختار Conversation

همانطور که از اسمشان مشخص است، مکالمه ای بین دو نفر در یک محیط اغلب آکادمیک هستند. البته دقت کنید که موضوع یک Conversation می تواند غیر آکادمیک هم باشد.

همیشه یک نفر در این Conversation دانشجو است و فرد دوم می تواند یک دانشجوی دیگر، یک استاد راهنما یا هر فرد دیگری که در دانشگاه کار می کند باشد.

مثلاً یک Conversation ممکن است بین یک دانشجو و استاد راهنمای او باشد و آنها در مورد دلیل آماده نشدن مقاله دانشجو حرف بزنند.

یک Conversation معمولاً بین سه تا پنج دقیقه طول می کشد و بعد از هر Conversation پنج سوال خواهید داشت.

ساختار Lecture
یک Lecture معمولاً در حدود پنج دقیقه طول می کشد و بعد از هر Lecture شش سوال خواهید داشت. اینها قسمتی از یک کلاس درس هستند که در آنها یک استاد در مورد یک موضوع آکادمیک حرف می زند. موضوع این سخنرانی های آکادمیک می تواند خیلی متنوع باشد.

1. lecture با دانشجو
2. lecture بدون دانشجو.

در Lecture هایی که دانشجو ندارند استاد تمام مدت درمورد موضوع مورد بحث حرف می زند و در Lecture هایی که دانشجو دارند.

ممکن است دانشجو ها گاهی سوال هایی بپرسند و یا حتی استاد از دانشجویان گاها سوالاتی بپرسد و از طرف دیگر، اساتید از دانشجویان سوالات مربوط به درس را بپرسند.

متعاقبا یک بحث دو طرفه بین استاد و دانشجو در مورد همان موضوع آکادمیک بوجود خواهد آمد.

ترتیب فایل های صوتی در لیسنینگ تافل
همانطور که گفته شد، در لیسنینگ تافل شما شش قسمت در لیسنینگ خواهید داشت که یا Conversation هستند و یا Lecture. قسمتهای مذکور به ترتیب زیر میباشد.

Conversation 1
Lecture 1
Lecture 2
Conversation 2
Lecture 3
Lecture 4

یعنی ابتدا یک Conversation خواهید داشت و بعد از آن دو Lecture. سپس این الگو یک بار دیگر تکرار می شود و شما باز هم یک Conversation می بینید که بعدش دو Lecture می آید.